Somfy de perfecte oplossing voor elk raam

Somfy

Creëer sfeer…

 

 

 

 

…met ons uitgebreide draadloze, gemotoriseerde assortiment dat past bij alle soorten raamdecoratie en gordijnen. Eenvoudig te installeren door ons bij u thuis . Wij bieden u meer keuze en laat u kennismaken met de nieuwe draadloze producten van Somfy. Deze innovatieve draadloze technologie luidt een nieuwe generatie woonoplossingen in. U krijgt in  uw woning zonder enige beperking oplossingen aanbieden voor een comfortabeler, veiliger en rustigere woonomgeving, vandaag en morgen.

 

 

 

 

Onze oplossingen voor raamdecoratie en gordijnrails

Rolgordijnen, gordijnrails, jaloezieën… we motoriseren en verbinden alle raamdecoratie en maken jouw dagelijks leven comfortabeler.

Raamdecoratie

Geconnecte rolgordijnen, vouwgordijnen en horizontale jaloezieën zijn van onschatbare waarde.
Open ze automatisch om de zon naar binnen te laten schijnen. Het is een efficiënte manier om je huis warm te houden, vooral in de winter. In de zomer sluiten ze automatisch om je meubilair en planten te beschermen tegen de zon.

Gordijnen

Kies voor elegantie, soepele bewegingen en een lange levensduur.
Sluit de gordijnen en doe de lichten automatisch aan zodra het donker wordt. Bescherm je privacy zonder erover na te hoeven denken.
Bedien elk gordijn met één klik op de afstandsbediening of via je mobiele telefoon.

Somfy de perfecte oplossing voor elk raam
Somfy Tahoma

Smart Home Slim woonplezier.

 

COMFORT EN VEILIGHEID.

Automatiseren moet het leven makkelijker maken. Daarom is onze superslimme zonwering ook nog eens supersimpel te bedienen. Dat kan met een afstandsbediening, smartphone of je stem. De zonwering kan ook tijdens vakanties automatisch openen en sluiten. Alsof je thuis bent. Een prettig en veilig idee. Welkom bij Smart Home.

 

SOMFY TAHOMA

Met Somfy’s TaHoma centraliseer je de bediening van de geautomatiseerde ‘Smart Home’ functies in jouw woning. Compatibel met onder andere Amazon Alexa, Google Assistent, Philips Hue & Sonos en meer dan 100 Somfy RTS & io homecontrol-producten. Open jouw raamdecoratie, doe jouw verlichting aan of bedien je garagedeuren allemaal vanaf de TaHoma-app op je smartphone of vanaf je laptop.

Bedien jouw Smart Home met je stem

Dankzij stembediening is het zeer intuïtief en kindvriendelijk geworden om je apparatuur thuis te bedienen! Je vertelt gewoon tegen Google Home welke scenario’s je – die je in de TaHoma gecreëerd hebt – wilt starten.